Hemstädning Vaxholm

Låt oss sköta städningen!

Hemstädning

Hemstädning är ofta en regelbundet återkommande service, men kan också bestå av engångsuppdrag. I hemstädningen kan också ett varierande antal tjänster ingå, som golvvård eller fönsterputsning.

Kunden väljer själv vad som ska ingå i hemstädningen och vilken regelbunden städning som ska utföras.

rent golv

Oavsett om det rör sig om enstaka städuppdrag eller återkommande uppdrag – vi erbjuder samma höga servicenivå till alla kunder.

Om hemstädningen ska vara regelbundet återkommande bedömer vi tidsåtgång och kostnad från fall till fall beroende på husets storlek och andra faktorer. Kunden får en fri offert på tjänsten efter att vi gjort en sådan uppskattning.

Vi erbjuder hemstädning i hela Vaxholms kommun och även andra delar av Stockholmsregionen. Välkommen med en förfrågan!

Vad kan ingå i hemstädningen?

Du bestämmer naturligtvis själv i stor utsträckning hur ofta och mycket det ska städas i ditt hem, vad som ska göras och hur. Några tjänster som är vanliga att inkludera i uppdraget är:

  • Dammsugning av golv, lister, radiatorer, mattor och stoppade möbler.
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av alla fria ytor och fönsterbrädor
  • Tömning av avfallskärl
  • Rengöring av badrum, toalett och dusch
  • Torkning av badrumsskåp
  • Borttagning av fläckar från väggar
  • Köksrengöring – köksluckor, fläkt (utvändigt), spis, kakel
  • Rengöring av skåp med sopbehållare

Efter överenskommelse kan vi också våttorka golven, ta hand om tvätten och mycket annatt, som fönsterputsning och storstädning någon gång ibland. 

RUT-avdrag

Det har aldrig varit så populärt att ta hjälp av en professionell leverantör med hemstädningen. Anledningen är till stor del RUT-avdraget – en skatterabatt på 50% av arbetskostnaden som dras direkt från fakturan. Det innebär att det våra redan låga priser i stort sett halveras. 

Förutsättningen för att få avdraget är först och främst att du betalar skatt. Totalsumman av avdraget kan uppgå till 50 000 kr per år, vilket inkluderar alla dina tjänsteleverantörer som tillämpar avdraget. Läs gärna mer på Skatteverkets hemsida genom att klicka här.

Låg månadskostnad

Din månadskostnad för regelbunden hemstädning avgörs helt och hållet av vilka tjänster du vill ska ingå i hemstädningen och i förlängningen hur mycket tid uppgifterna tar i anspråk.

Något du kan vara övertygad om är emellertid att våra ledord noggrant och effektivt genomsyrar allt arbete. Våra medarbetare har stor erfarenhet av städning och får jobbet gjort på kort tid – utan att för den skull kompromissa med kvalitet och slutresultat.

Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert baserad på just dina förutsättningar. Vi är övertygade om att du blir nöjd med både pris och resultat!

 

Vi erbjuder ett stort antal servicetjänster